10 Nisan 2008

Oyun Grupları

Bloglar sayesinde insan sosyalleşiyor :)) İyi ki yıllar önce bu blog dünyasını keşfetmişim.
Nerden bulduğumu hatırlamadığım (ama galiba pandül sayesinde buldum) ayça'nın sitesinde gördüm oyun gurpları çağrısını. Ve hemen üye oldum. Gerçi henüz buluşmak kısmet olmadı ama 12 nisan cumartesi günü bir arkadaşımızın evinde ilk buluşma gerçekleşecek. Herkes kendi çocuğunun yaş aralığına yakın bir grup oluşturuyor ya da mevcut grup varsa ona katılıyor. Katılımlar 5 kişi ile sınırlı ve hafta bir yapılıyor. Her seferinde arzu eden annenin evinde 5 minik kendi akranlarıyla oyunlar oynuyor. Süper bişey değil mi..Gymbaroo gibi yerlere para vermiyoruz :))

Her yaş grubuna açık olan bu oyun gruplarına katılmak isteyen varsa ayça'nın sitesindeki mail adresine mail atmaları yeterli.

Haydi çalışan-çalışmayan anneler sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

ps: Ctesi günki buluşma sonrası fotoları buraya koyacağım.

2 yorum:

AycA dedi ki...

Devrim selam.. sanırım google gruplar kapandı ve açılması için bekleyeceğiz yani o link şimdilik çalışmıyor. Umarım yarınki buluşma iyi ider ve devamı gelir biz sonuçlarını almaya başladık bile :) sadece para vermemek değil bebeklerimizi kalıplara sokmuyoruz ki bu benim için daha önemliydi ..
Duyurun için teşekkürler..
senin doğum Alper beye sonrası da Gülsemin hanıma mı ait ? :)

devrim dedi ki...

Eminim ki buluşma çok iyi geçecek. Fotoları yüklerim. Bu arada en kısa zamanda emirgan'ı tekrarlayın ben de gelmek istiyorum :)) Erin'in lalelerin içindeki fotosuna bayıldım. Rüzgar'ı da atıcam :))
Evet dr.um Alper bey, Rüzgar'ın dr.u da (şimdilik) Gülsemin hn.