25 Temmuz 2010

RMN


Annelerine göre 'çete' onlar. Hem de en azılısından.

Zaman oluyor birbirleriyle tartışıyorlar ama başka biri çete üyelerinden birine yan gözle baksa voltran gibi birleşip üstüne yürüyorlar. Boylarına poslarına bakmadan girişiveriyorlar diğer çocuğa.

Çete'nin erkekleri almışlar kelebeği ortalarına, Aslı'nın anlattığı masalı dinliyorlar.
Aslıııııı sen her buluşmamıza gel, e mi :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bayıldım..harika bir foto :))

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Rüzgar ile yaşadıklarınızı bloğunuzda paylaşıyor olmanız pek çok anne için yol gösterici. Ben de size bebeğinizin banyosu için faydalı bilgileri bulabileceğiniz bir site önermek istiyorum. www.ilkbanyokeyfi.com adresinde, bebeğinize banyo yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden, doğru su sıcaklık ayarına, bebekler için banyonun öneminden, banyo için gerekli malzemelere kadar bir çok önemli bilgiyi bulabilirsiniz.

Ayrıca siteyi ziyaret ettiğinizde bebeğinizin ilk banyo keyfi resimlerini yükleyip diğer katılımcılar ile paylaşabiliyorsunuz ve GROHE termostatik batarya almak için de hemen %15 indirim çeki alabiliyorsunuz. Bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmeniz dileği ile…

Sevgiler…

Adsız dedi ki...

Aaaa post yapmışsınnn inanmıyorummm :) Sen çağır sadece ben hemen gelirim masal anlatmaya tabi işin içinde keyifli bi sofra varsaa heheh:)(Yazan:Masalcı Teyze pardon Abla!)

devrim dedi ki...

Dilek, yarın siteyi ziyaret edicem :)) iyi dileklerin için de tşk ederim :)

devrim dedi ki...

Masalcı teyzoş,
Cumartesi akşamı hamakta anlatırsın artık :))